Translate

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Tiistai on tanssipäivä

Tiistaista on tullut arkipäivistä se jota odotan eniten JOPA enemmän kuin perjantaita! Aiemmin tiistai on ollut vähän mitään sanomaton päivä. Tiistaisin ei koskaan tapahdu mitään.

Tammikuun lopussa tähän tuli muutos, kun lähdin ystäväni kanssa kokeilemaan paritanssin alkeiskurssia. Tanssikurssi osoittautui erinomaiseksi jopa tällaiselle kaksi vasenta jalkaa omaavalle tanssijalupaukselle ja tanssikurssilla vallitseen erinomainen ilmapiiri. Näiden viikkojen aikana oma tanssitaitokin on jo vähän kehittynyt. Tanssikurssille menemistä helpotti, ettei tanssikurssi edellyttänyt ennakkoilmoittautumista tai sitoutumista jäsenmaksuilla. Lisäksi tanssikurssille sai mennä ilman paria, minkä ansiosta harrastaminen ei riipu kenenkään muun kiinnostuksesta.

Tämän vuoden suurin päätös oli alkaa vihdoin tekemään asioita, joiden tekemisestä olen haaveillut jo pidempään, mutta toteuttaminen on jäänyt syystä jos toisesta. Suosittelenkin lämpimästi jokaiselle keskittämään aikaansa asioihin, joiden tekemisestä nauttii, sillä se vie mennessään.

Tänään vuorossa on salsan alkeet! Let's dance!

(kuva)

1 kommentti: