Translate

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

If it's broken...

..it probably belongs to me!

Jos jokin asia voi mennä rikki, se todennäköisesti menee. Ainakin jos minä sen omistan. Tästä esimerkkinä ovat kaikki tekniset laitteet, joita olen omistanut. HP:n tietokone kävi takuuhuollossa yhteensä kolme kertaa ennen kuin lopulta heitti henkensä neljä vuotta vanhana. Kaikki omistamani puhelimet ovat käyneet vähintään kerran huollossa lukuun ottamatta uusinta Lumiaani (koputtaa puuta). Tällä hetkellä vuoden vanha Acerin koneeni odottaa, että raskisin luopua siitä ja lähettää sen huoltoon, silmälasini ovat huollossa sangan katkettua ja sykemittarini ei toimi.
Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, niin totuus on, että kaikkien vempeleiden hajoamiseen minä olen täysin syytön! Otetaan vaikka esimerkiksi Face Stockholm silmälasini. Ne hajosivat itsestään. Ajelin pohjoiseen ja tunsin, kuinka silmälasini alkoivat valua. Kun kohotin laseja, vasen sanka vain tipahti. Silmäaseman tuomio oli julma: sanka on katkennut ja korjauskelvoton. Instrumentarium sentään antoi vähän toivoa. Sinne ne silmälasit jäivätä odottamaan uusia sankoja..

Tähän päivään piristystä tarjosi työpaikallani piipahtaneet poliisit ja iltapäivällä roskakoripaloa sammuttamaan hälyytetyt palomiehet.

Lakeuksilla alkaa olla jo kesän tuntua.. lunta ei ole nimeksikään, aurinko paistaa ja lämmintäkin on +16 astetta. Kyllä nyt kelepaa kesärenkaat kiesin alla kruisailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti