Translate

maanantai 12. elokuuta 2013

Muutto

Muutto Seinäjoelta Rovaniemelle tapahtui neljässä osassa. Puhun nyt varsinaisesta muutto-osuudesta. Ennen muuton alkamista olin pakannut jo suurimman osa omaisuudestani, mikä sekään ei ollut niin helppo rasti kuin miltä se ehkä kuulostaa. Pakkasin Rovaniemelle lähtevän omaisuuden, jota ilman joudun elämään seuraavat neljä viikkoa, Seinäjoelle jäävän omaisuuden jolla tulisi pärjätä seuraavat neljä viikkoa ja omaisuuden joka menee säilytykseen. Kaiken tämän tein flunssassa.

Varsinaisen muuton ensimmäinen osa oli vanhan asunnon tyhjentäminen Seinäjoella ja asunnon siivoaminen. Toinen vaihessa muuttoni avaintekijät vanhempani kuljettivat omaisuuteni Kainuuseen, missä se oli jo puolimatkassa. En ymmärrä, kuinka kaikki se tavara oli joskus mahtunut asuntooni.

Kolmantena päivänä muuttomatka jatkui Ranuan kautta Rovaniemelle, missä näin ensimmäistä kertaa tulevan asuntoni. Alkutarkastuksen ja vuokraisännän tapaamisen jälkeen ohjelmassa oli asunnon siivous ja tavaroiden sisään kantaminen. Kiitos tehokkaan muuttoporukkani, saimme suurimman osan muuttokuormasta purettua jo samana päivänä.

Neljännelle päivälle jäi siis vain Rovaniemeltä poistuminen. Sinne jäi siis asunto odottamaan minua. Olen todella tyytyväinen ensinnäkin siihen, että asunto, josta olin takuuvuokran maksanut oli yleensäkin olemassa ja toiseksi asunnon sijaintiin. Matka yliopistolle on ihanan lyhyt.

Muutto on nyt siis suoritettu, josta suuri kiitos kuuluu muuttoapunani toimineille, ja kaksi viimeistä työviikkoa Seinäjoella on vielä edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti