Translate

torstai 15. elokuuta 2013

Polttarit

Lauantaista sunnuntaihin vietimme ystäväni T:n polttareita. Olen T:n toinen kaaso, joten puolet juhlien järjestämisvastuusta oli minun harteillani. Toisin sanoen suunnitelmien tekeminen ja ideoiden testaaminen oli helpompaa, kun meitä oli kaksi.

Polttareiden ensimmäiseen vaiheeseen kuului osallistuminen Likkojen Lenkki urheilutapahtumaan. Lenkkeilyn ja oheisohjelman jälkeen pakkauduimme autoihin ja suuntasimme Siikajoenrannalle, mistä olimme vuokranneet mökin. Päivän teemana oli "vaimoakatemia" ja järjestetty ohjelma oli sen mukaista.   Suunnittelemamme polttariohjelmat onnistuivat paremmin kuin uskalsin edes toivoa, sää oli mitä parhain ja muutenkin koko viikonloppu oli oikein onnistunut. Kiitos vielä kerran morsiammelle, co-kaasolle ja koko polttariseurueelle.

Polttareista otettiin satoja kuvia, mutta minä en tainnut ottaa omalla kamerallani/puhelimella yhtäkään. Seuraavat kuvat ovat polttariseurueen muiden jäsenten ottamia. Ensimmäisessä kuvassa on polttareita varten tekemäni investoini: possu kaiutin. Toinen kaaso M oli jo aiemmin hankkinyt pöllö kaiuttimen, joilla saimme aikaan toimivan äänentoiston.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti