Translate

perjantai 16. marraskuuta 2012

Illasta palomiehen kanssa!

Pahoittelut pitkästä postaustauosta. Syksyn pimeys on väsyttänyt siinä määrin, etten ole ehtinyt tänne päivittelemään, mutta yritän korjata tapani.

Nurmon vapaapalokunnassa kunnostautunut palohenkilö E vei minut Seinäjoella Gringos Locosiin syömään. Tästä tapahtumasta tosin on jo hetki, mutta tämä ravintola oli minulle uusi tuttavuus ja sieltä tuli muutama kuvakin napattua, joten en halunnut jättää kertomatta tästä ravintolakokemuksesta teille.

E oli saanut opiskelijatarjouksena alennuskupongin Gringos Locosiin, minkä vuoksi yleensäkkään päätimme kyseiseen ravintolaan mennä. En ollut aiemmin paikassa käynyt, mutta kuulopuheiden mukaan ravintolan ruoka ei ollut kehuttavaa ja liian tulista. Niinpä odotukset olivat alhaalla, kun suuntasimme ravintolaan.

Gringos Locos on tex mex - ravintola, minkä vuoksi ei voinut välttyä ajattelemasta, että ravintola muistutti tyylillisestikin Amarilloa. Ruokalistan valikoimasta löytyi kaikille jotain. Tulisesta ruuasta pitäville suosittelen paikkaa ehdottomasti, sillä mausteisten ruokien valikoima oli iso. Ennakkoluuloistani huolimatta ruoka oli hyvää ja sopivasti tulista. En pysty syömään kovinkaan tulisia annoksia, mutta Gringosin hamurilainen upposi kuin kuuma veitsi voihin ja jälkiruuaksi nautittu pirtelö kruunasi tämän aterian. Taas huomasi, että ei saa jäädä omien ennakkoluulojensa vangiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti