Translate

maanantai 19. marraskuuta 2012

titiMadam

Sain mahtavan joululahjaidean ystävältäni Magelta - tai oikeammin idea oli hänen ja minä vain kopioin sen. Mage kertoi minulle titiMadame koruista, jotka ovat suomalaisen Tiina Hakalan ja englantilaisen Adam Rowen suunnittelemia ja valmistamia koruja. Korut valmistetaan muovista ja valikoimassa on monenlaisia, monen kokoisia ja värisiä eläinhahmoja. Mahtava joululahjaidea, jonka testasin tilaamalla itselleni ihanan pingviini sormuksen.


 I got a great Christmas gift tip form my dear friend Mage - or to be honest the idea was hers and I just copied it. She told me about titiMadam jewellerys which are designed and made by a Finnish designer Tiina Hakala and a English designer Adam Rowe. Jewellers are made of plastic and the collection includes many different animals in many different sizes and colour. I liked titiMadam's jewellerys so much that I orderd a lovely penguin ring to myself right away. TitiMadam's jewellery are funny and funky.

1 kommentti:

  1. Moi! Noi korut on ihania! Sain siskoltani toissa jouluna lahjaksi tiikeri-kaulakorun.

    Mä en oikein vielä osaa käyttää tota mun blogia :D siksi vastaan sun kysymykseen tätä kautta :) Teen sulle ihan minkälaisen korun haluat! Yksiosaiset korvikset 10 e (sis. postikulut Suomeen) ja moniosaiset korut 12 e (sis. postikulut). Ranne- ja kaulakorut 15 e. Sulatan kierrätysmuovia ja muotoilen niistä koruja :) yritän käyttää mahdollisimman paljon pantittomia pulloja, esim. mehutiivistepulloja, jotka ainakin meidän taloudessa menee muuten roskiin, kun muovia ei voi enää kierrättää. Ihana kun tykkäsit!! :)

    VastaaPoista