Translate

lauantai 17. marraskuuta 2012

KATU kahvila Oulussa

Viikko sitten piipahdin Oulussa ja se vierailu oli niin rentouttava, että sen avulla jaksaa paahtaa taas pitkälle loppu vuoteen. Olin kuullut paljon puhuttavan Oulun kahvilavalikoiman uusimmasta tulokkaasta KATU kahvilasta pakkahuoneenkadulla, ja ystäväni kanssa päätimme testata sen. Asia, jota huomaan välillä kaipaavani Seinäjoella on kahvilat.

KATU oli juuri sellainen pieni, idyllinen ja viihtyisä kahvila, jollaista kaipaan. Kahvilassa oli tarjolla lounasta, makeaa kahvileipää ja suolaista purtavaa. Kaikki näytti herkulliselta ja mikä parasta kaikki tai ainakin melkein kaikki tarjottavat oli tehty itse alusta lähtien.

Minä otin maisteluun käsintehdyn konvehdin ja cappuccinon ja ystäväni maisteli savuporobagelin ja kaakaon. Kaikki näytti hyvältä ja maistui vielä paremmalta. Suunnitelmissa on käydä tutustumassa KATU kahvilan lounastarjontaan paremmalla ajalla. Ehkä sillä kerralla saan napattua sisältäkin muutaman kuvan.







There is a new cafe in Oulu; Cafe KATU (Cafe Street). KATU was great, I miss that kinda cafes since Seinäjoki has only one good cafe that I know off.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti