Translate

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

H is in the house!

Serkkuni liittyi seuraani viikonlopuksi seikkailemaan Seinäjoelle. Viikonloppu oli kaikin puolin onnistunut. Perjantaina piipahdimme Seinäjoen yöelämään. Tunnelman takasi "Joku paikallinen bändi". Illan päätteeksi meitä muutaman kerran jututtanut mies ehdotti samalla taksilla kotiin suuntaamista. Kohteliaasta mutta jyrkästä kieltäytymisestä huolimatta jäimme juttelemaan miehen kanssa ja hetken juttelun jälkeen selvisi, että olemme itse asiassa naapureita. Ei tämä Seinäjoki taidakkaan kovin iso paikka olla. :D

Lauantaina kävimme maltillisesti shoppailemassa. Itse kävin neljännen kerran sovittamassa Vagabondin nappanahkaiset tennarit. Monen moisia kenkiä jalkoissani pitäneenä jaksan edelleen olla yllättynyt siitä, kuinka hyvältä jotkut kengät voivat tuntua jalassa ja silti näyttää kauniilta. Tällä kertaa päädyin ostamaan tennarit enkä usko, että tätä ostopäätöstä tarvitsee katua. Nämä ovat toiset omistamani Vagabondin kengät ja kerrassaan rakastan noita kenkiä! Ne ovat kuin tehdyt minun jalalleni!

Lauantai ilta ja sunnuntai aamu sujuivat rauhallisesti hyvässä seurassa. Surullisinta mukavissa viikonlopuissa on se, että ne päättyvät aivan liian nopeasti!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti