Translate

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Nice Run 2012!

Seinäjoella juostiin tänäkin vuonna NiceRun kuntotapahtuma. NiceRun tapahtumaa markkinoidaan kuntotapahtumana kaiken ikäisille naisille ja taisi paikalla ollakin naisia vauvasta mummoikään. Kyseessä ei ollut siis kilpailu ja reitin sai vapaasti myös kävellä, jos juokseminen ei kiinnostanut.
Juoksu tapahtui Seinäjoen keskustassa jokirantaa pitkin. Maisemat olivat kauniita ja matka oli viisi kilometriä.

Tapahtumaa juontamassa ja juoksijat matkaan lähettämässä oli Sami Sarjula (Hunkseista ja miksei myös Salatuista elämistä tunnettu). En voinut vastustaa kiusausta vaan viisi minuuttia ennen lähtöä kipitin muiden viisitoistavuotiaiden tavoin Sarjulan luo ja pyysin päästä samaan valokuvaan! (Ja pääsin kuvaan! I'm almost famous myself! :D )


Sää ei varsinaisesti ollut mitä toivoimme, mutta rankasta ja jatkuvasta vesisateesta huolimatta lenkki oli mukava. Koko tapahtuman kruunasi maalissa odottavat Vimpelin Vedon (Suomen toiseksi paras pesäpallojoukkue) pelaajat, jotka halasivat kaikki maaliin saapuvat juoksiattaret. Itsekin muiden tavoin kepsahdin vettä tippuvana (johtuen vesisateesta) pelaajan kaulaan ja vasta sen jälkeen tajusin halanneeni Vimpelin Vedon kärkilyöjää (eteniätilastojen numero kolmosta) Henri Puputtia, joka sattuu olemaan yksi suosikki pelaajistani! Jaksoin muiden joukkueeni juoksioiden iloksi hehkuttaa saamaani halausta vielä saunassakin. Harmittaa vielä tänä päivänäkin, etten palannut ottamaan yhteiskuvaa Henri Puputin kanssa..  Jos Puputti luet tätä, niin laita nimmarillavarustettu kuva tulemaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti