Translate

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Quality time and Geocaching with Kultis

Lauantaina sain harvinaisen vieraan suoraa hämäläisten härkätien toisesta päästä! Ystäväni Kultis suuntasi tapamaan minua pitkästä aikaa. Olemme suunnitelleet näkemistä jo monesti, mutta aina suunnitelmiin tuli jokin muutos, jonka vuoksi tapaamista on lykätty. Tällä kertaa muutoksille ei annettu sanavaltaa vaan Kultis suhautti junalla Seinäjoelle. Jotta löytäisimme toisemme Seinäjoen kiireiseltä rautatieasemalta, Kultis pyysi, että minulla olisi sininen ruusu. Ei siis auttanut kuin suunnata aamulla kukkakauppaan hakemaan sinistä ruusua. Varmuuden välttämiseksi tein vielä kyltin ja se toimi: Kultis löysi minut hetkessä! :D

Lauantai hurahti ohi hetkessä! Paasasimme suuvaahdossa vanhoista juttuista, uusista juttuista ja kaikesta siltä väliltä! Monet niin hauskat tapahtumat olemme yhdessä kokeneet ja illan aikana palautetelimme mieleen myös vanhoja inside juttuja!

Kultis on kunnostautunut geokätköilyssä. Laji on minulle aivan uusi, mutta koska olen kuullut siitä niin paljon, päätimme Kultiksen kanssa käydä bongaamassa pari Seinäjoen kätköä! Uskomatonta, kuinka jännittävää kätkön löytäminen koordinaattien ja vihjeiden avulla oli!! Kokeneena geokätköilijänä Kultis tiesi heti, mistä etsiä ja kätköt paljastuivat suhteellisen helposti. Minäkin olen siis löytänyt ensimmäisen geokätköni! Voitteko kuvitella, että tuollaisia pieniä kätköjä on kaikkialla maailmassa ja vain harvat tietävät niiden olemassaolosta! Ehdottomasti suosittelen kokeilemista kaikille. Hyvä harrastus pariskunnille tai kaveriporukoille varsinkin, jos tykkää matkustaa, sillä geokätköjen bongailun voi yhdistää sekä kotimaan matkoihin sekä ulkomaan matkoihin! Seinäjoeltakin löytyy muutamia kätköjä, mutta verrattuna Etelä-Suomen isompiin kaupunkeihin kätköjen määrä ei ole suuri - ainakaan vielä.

Rautatieasemalla odottelemassa..



Elämäni ensimmäinen geokätkö!

1 kommentti: