Translate

tiistai 15. marraskuuta 2011

Surprise from Holland

Viime viikolla sain yllätysvieraan Hollannista seurakseni tänne Antwerpeniin. Vieras ei varsinaisesti ollut yllätys, sillä itse kutsuin Marjan tänne, mutta päätös vierailusta tapahtui minun asteikolla spontaanisti. Oli ihanaa viettää laatuaikaa tyttöjen kesken. Kämppäkin oli sopivasti tyhjillään, koska kämppikseni karkasi Milanoon lomailemaan.

Kaikkia meidän seikkailuja on turha raportoida mutta sensuroituna versiona voin sanoa, että hauskaa oli. Perjantai oli pyhä päivä, joten keskityimme nähtävyyksiin ja pyykinpesuun. Yritin vanhingossa ja huonolla menestyksellä jonglöörata olut tölkkiä torstai iltana, jonka seurauksena puolet juomasta päätyi Marjan takille. Onneksi pesutuvat ovat auki pyhäpäivinäkin.

Minun on vieläkin vaikea käsittää, että etäisyydet täällä mitataan kilometreissä eikä ajassa. Marja asuu Hollannissa, ulkomailla minun näkökulmastani ja silti Marjan matka tänne kesti alle kaksi tuntia. Mahdollisuudet täällä ovat melkein rajattomat ja taas tuntuu, että haluan hyväksikäyttää Belgian mahtavaa sijaintia maailmankartalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti