Translate

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Twilight Breaking dawn part 1

Perjantaina menin elokuviin ensimmäistä kertaa täällä Belgiassa ollessani. Täytyy myöntää, että elokuvateatteri kokemus oli hieman erilainen täällä kuin mihin olen Suomessa tottunut. Metropolis on Belgian suurin elokuvateatteri ja sen kyllä huomasi! Kuulemani mukaan teatterissa on yli 20 salia ja  suuriin saleihin mahtuu kerralla jopa 500-600 ihmistä. Itse näin elokuvan vain pienestä salista (joka silti oli melkein kaksi kertaa Finnkinon suurien salien kokoinen). Lisäksi sama elokuva näytetään aina usemmassa kuin yhdessä salissa, jotta kaikki halukkaat pääsevät katsomaan elokuvan. Kuulin myös, että ihmiset Hollannista ja Saksasta matkustavat joskus Antwerpeniin katsomaan elokuvia tuohon teatteriin, mitä en yhtään ihmettele, sillä sen puitteet ovat mahtavat!

Kävin katsomassa Twilight sagan Breaking dawn part 1 -elokuvan. Elokuva oli hyvä, vaikka mielestäni neljännen kirjan olisi aivan mainiosti voinut tehdä yhtenä elokuvana, sillä hetkittäin elokuva oli tylsä. Hetkittäin myös kaipasin Samulia, jolle voi aina vapaasti kommentoida elokuvaa sen aikana.
Kuvat on löydetty googlettamalla, sillä kamera jäi jälleen kerran pois matkasta.




Metropolis teatteri
http://www.kempenactueel.be/film/metropolis-antwerpen-start-met-21u-vertoningen

1 kommentti:

  1. Apua, mä katsoin tuon toissapäivänä, surkealla leffassa kuvatulla kuvanlaadulla kylläkin, mutta täytyy sanoa että oli kyllä kamalinta shittiä vuosiin. Trailerin mukaan Bella tulee raskaaksi ja siitä tulee riitaa.. Noh mitäs leffa tarjoaa todellisuudessa: Bella tulee raskaaksi ja siitä tulee riitaa :DD LOL. "sudet puhuvat ihmisäänillä keskenään" kohtauksia en edes voinut katsoa, nauratti niin paljon kun tuli vaan hopeanuoli mieleen...-Mari M

    VastaaPoista