Translate

torstai 15. joulukuuta 2011

Visitors from Madrid!

Joulukuun ensimmäisellä viikolla meillä oli vieraita Madridista. Aika espanjan-suomivieraiden kanssa vierähti niin nopeasti, ettemme loppupeleissä ehtineet tehdä puoliakaan siitä, mitä olimme suunnitelleet tekevämme. Oli kuitenkin mukavaa saada Teri ja Pollon vastavierailulle Antwerpeniin.

Kertasimme kämppikseni kanssa vieraillemme kaiken, mitä olemme Antwerpenistä kuulleet ja maistatimme heillä neljän päivän aikana perinteisiä belgialaisia makuja kuten (ranskan)perunoita, olutta, likööriä, suklaata, juustoa vahvalla sinapilla sekä belgialaista oluessa haudutettua lihapataa.

Kävimme pyörähtämässä maailman AIDS päivän aikaan Brysselissä ja näimme Brysselin joulumarkkinat. Brysselissä Tuomo poseerasi sukupuolitaudin ja kondommin kanssa, mutta valitettavasti Terin kamera, jossa kuvat olivat lähti kotimatkalla jonkun pitkäkyntisen matkaan. Onneksi muutamia kuvia vierailusta tuli otettua minunkin kameralla, joten todistusaineistoa löytyy edes vähän.

Belgialaista rakennuskulttuuria. Rakennuksen julkisivu on suojelukohde, joten talosta on purettu kaikki muu paitsi ulkoseinä.


AIDS päivä 1.12 Brysselissä. Keilausta kondommissa.





Manneken Piskin oli AIDS päivän kunniaksi pukenut ylleen kokovartalokondomin.

Suklaa Pukki!

Brysselin joulumarkkinoilta


Kondomi ja Siittiö tanssimassa

Brysselin tuliaisia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti