Translate

torstai 31. toukokuuta 2012

Crocodiles!

Sunnuntaina suuntasin Jouppiskalle seuraamaan Vaahteraliigaa eli elämäni ensimmäistä amerikkalaista jalkapallo-ottelua, kun Seinäjoen oma vihreä, musta, valkoinen Crocodiles kohtasi Provoon Butchersin. Ottelu alkoi hienosti laskuvarjohyppääjien näytöslaskeutumisella. Viimeinen hyppäjä toi pallon ja peli pääsi alkamaan.

Amerikkalaisen jalkapallo oli yllättävän katsojaystävällistä ja viihdyttävää. Peli ei ollut ollenkaan niin väkivaltaista kuin mitä oletin ja rikkeisiin puututtiin välittömästi. Sekä selostaja että päätuomari selittivät pelin kulkua, mikä teki sääntöjen ymmärtämisestä ja pelin seuraamisesta helpimpaa. Lisäksi katsomoa viihdytti nuoret cheerleaderit pirteillä ja vauhdikkailla esityksillään. Kioskista sai ostettua hoddoggeja, jotka ehdottomasti kuuluvat jenkkifutikseen.

Yllättävintä oli ehkä pelin kesto. Taustatukimuksesta tiesin, että peli pelataan neljässä 12 minuutin erässä. En silti osannut olettaa, että koko otteluun menee aikaan 2 - 3 tuntia. Onneksi ilma oli lämmin ja aurinko paistoi.






Ai niin ja Crocodileshan sen voiton vei kirkkaasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti