Translate

torstai 10. toukokuuta 2012

PINK HAIR

Ensi kosketus Seinäjokiseen kampaamokulttuuriin tuli viime viikolla, kun rohkaistun tutkimaan Seinäjoen tarjontaa ja varasin itselleni ajan parturi-kampaamoon PINKKIIN. Kampaamon nimi ei varsinaisesti ole kriteeri, mutta nimi antoi kampaamosta nuorekkaan ja hauskan kuvan. Eikä pettyä tarvinnut, kampaamo oli mitä viihtyisin ja kampaaja ammattitaitoinen ja tiesi mitä haluan, vaikka minä perinteiseen tapaani aloin vasta pelin eteen istuttuani miettiä, mitä haluaisin tukalleni tehtävän.

Toinen silmiin pistävä asia oli kampaamon ihanan leikkisä sisustus. Käykää itse kurkkaamassa kampaamon kotisivuilta kuvia sisustuksesta: PINK KLIK .


Mm. tämä kaunokainen löytyi PINK kampaamosta


Kuulin jonkun vasta valittavan, kuinka kampaajat aina lytistävät heidän tukkansa suoristusraudoilla leikkauksen päätteeksi. Ei minun tukkaani... oma tukkani on sen verta paksu, että kovinkaan moni kampaaja ei voi vastustaa kiusausta tupeerata sitä vielä vähän pöyhkeämmäksi. Pinkistäkin poistuin tukka komeasti tupeerattuna. Kuvassa tupeerattu tukka itseasiassa näyttää aika kivalta (tuulessa autolle kävely ehkä lievensi kuontaloani), mutta itselle tuli 80 luvun kotivaimo olo. Kellohame päälle, korkkarit jalkaan ja kotiin miehelle ruokaa tekemään. ^^

2 kommenttia: