Translate

lauantai 26. toukokuuta 2012

Wedding Day


Ystäväni L & A viettivät keväiset häät Pohjois-Pohjanmaalla. Kun L soitti minulle alkuvuodesta ja pyysi juontamaan heidän häänsä, lupauduin silmän räpäyksessä. Samaan hengenvetoon lupaduin auttamaan, mikäli häiden valmisteluun tarvittaisiin apua. L:n kaaso oli ainoa laatuaan, joten häiden suunnittelussa ja valmistelussa ei paljoa apua kaivattu. Kun häät olivat jo ovella, sain kuitenkin lunastaa lupaukseni, ottaa töistä vapaata ja rientää koristeluavuksi. Häiden valmistelu oli oikeastaan hauskaa ja kaikki meni sujuvasti.

Juontajaksi lupautuessani, mietin sitä jännityksen määrää, kun se päivä koittaisi. Yllätyksekseni kaikki juonnot menivät sulavasti, ohjelmat olivat onnistuneita ja niitä hassun hauskoja hetkiäkin oli. Häät olivat kokonaisuudessaan todella onnistuneet! Olin liikkeellä ilman seuralaista, mutta sekään ei haitannut, sillä morsiusparin ystävistä löytyi tanssittajia koko illaksi.

Olen ollut monissa kauniissa ja onnistuneissa häissä, mutta L & A olivat ensimmäinen ystäväpariskuntani, jotka purjehtivat avioliiton satamaan. Morsian oli todella kaunis ja sulhanenkin näytti varsin komealta, mutta hääparin toiveesta en jaa kuvaa heistä täällä. Sen sijaan tarjolla olisi muutama tunnelmakuva hääjuhlasta.

Hääparia odotellessa häiden aattona oli aikaa kaason kanssa vähän leikkiä kameralla




1 kommentti:

  1. Hyvinhän meillä kaikki meni! Kaaso kiittää kohteliaista sanoista <3

    Tellu

    VastaaPoista