Translate

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Day out off the office

Pitkä viikonloppu jatkui virkistäytymispäivällä. Koko työpaikan väki ahtautui linja-autoon (joka oli myöhässä, koska oli unohtanut meidät) ja suuntasi kohti Kauhajokea.

Kauhajoella kävimme tutustumassa Alpon Savanniin. Alpon Savanni on paikallisen taiteilijan "galleria", jossa on esillä hänen taideteoksiaan. Itse taiteilija Alpo Koivumäki esitteli meille teoksiaan. Koivumäki on entinen maanviljelijä, joka nykyään tekee eläinpatsaita käyttäen materiaaleina muun muassa kierrätettyä muovia, peltiä sekä renkaita. Kaikki patsaat olivat oikeasti eläinten näköisiä ja osa niistä oli jopa niin hienoja, että sellaisen olisi voinut kelpuuttaa omallekin pihalle. Ehkä se, että eläimet on "kuvattu" liikkeessä, teki niistä niin hienoja. Taiteilija kertoi, että naapurit tuovat usein roskansa hänelle lahjoituksena. Kierrätystä sekin.



Virtahepo näytti melkein samalta Antwerpenin eläintarhassa.. melkein.


vanhat renkaat saivat uuden elämän mursuna







Alpon savannilta etenimme ruokailun kautta Turvekammiin. Turvekammi on märälle suolle luonnomateriaaleja hyväksikäyttäen rakennettu sauna rakennus. Suolla oli kaksi sauna rakennusta sekä vielä vähän vaiheessa oleva tupa rakennus. Turvekammin rakentanut Erkki Kalliomäki on nimetty Nummijärven viralliseksi kylähulluksi omaperäisten ajatustensa sekä toimiensa vuoksi. 


Tupa

Savusauna


Turvekammi


Hurukahvit

Luonnonmateriaaleista rakennettu keinutuoli
Minun mielestäni virkistäytymispäivä oli onnistunut. Pääsin tutustumaan kollegoihini vapaamuotoisesti, suunniteltu ohjelma oli viihdyttävää ja uutta. Täytyy myöntää, että ilman työpaikan virkistäytymispäivää, en olisi todennäköisesti koskaan tullut vierailemaan kummassakaan paikassa, vaikka ne molemmat ovat vierailun arvoisia. Ei muuta kuin kesälomareissulle Kauhajoelle! Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti