Translate

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Weekend

 Ensimmäinen viikonloppu, jonka vietin asunnossani yksin ilman mitään sen suurempia suunnitelmia. Hitsi, mikä nautinto! Ei pitkiä ajomatkoja, aikaisia herätyksiä vaan auringonpaistetta, mukava löhö asento ja hyvä kirja.. tai no kirjan hyvyydestä on vielä vähän aikaista puhua. Nähtäväksi jää! Luettavana on tällä hetkellä Torey Haydenin uusin romaani "Viattomat".
Aamupala

  

Koska  minulla ei ollut ennakolta suunnitelmia viikonlopulle, oli kerrankin mukava tehdä spontaanisti mitä huvittaa. Lauantaina vietimme veljeni ja kälyni kanssa leffailtaa. Leffaksi valikoitui "Girl with a dragon tattoo". Henkilökohtaisesti Stieg Larssonin romaaniin perustuva amerikkalaisleffa ei ollut kovin vakuuttava. Elokuvan taustalla kuului välillä omituisia ääniä ja muutenkin tarinankerronta oli hyvin jenkkityyppinen. Ikea mainittiin vähintään yhessä keskustelussa, elokuvassa ajeltiin volvolla ja nokiakin vilahti ruudussa (Ruotsi, Suomi.. who cares? :D ). 

Sunnuntai aamuksi jäi leffa nimeltä Tsingis khan. Lupaavan oloinen elokuva osoittautui täydelliseksi flopiksi. Conn Igguldenin "Valloittaja - Tasankojen susi" kirjan lukeneena pysyin jokseenkin elokuvassa kärryillä, mutta viihdyttäväksi elokuvaa ei voinut kutsua. Amerikkalaisversiota odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti