Translate

perjantai 11. toukokuuta 2012

Iisalmi

Viime viikonloppu kului Savon sydämessä Iisalmessa. Vauvoilla on sellainen maaginen vetovoima, että niitä tekee mieli päästä halailemaan niin usein kuin mahdollista ja samalla tuli nähtyä velipoikaa ja kälyä. Kummityttöni oli kuitenkin väsynyt odottamaan ennen kuin perjantaina pääsin Iisalmeen, joten ilta kului aikuisten kesken jääkiekkoa katsoen.

Lauantai aamuksi tilasin kälyltäni lauluherätyksen. Riemulla ei ollut rajaa, kun heräsin kälyni itse sanoittamaan "tytön tyllero" kappaleeseen. Herttaisen herätyksen jälkeen pääsin kokeilemaan jotain, mitä en todellakaan ole aiemmin kokenut: vauvauintia! Oli todella mukavaa lillua vauvan kanssa lämpimässä altaassa. Vauvauinti alkoi yhteislaululla ja leikillä ja päättyi lauluun ja leikkiin. Siinä välissä jokainen sai lilluttaa ja uittaa vauvaansa, miten halusi. Vauvoille annetaan kyllä eri vapauksia, sillä vauvoilta on kielletty ainoastaan altaaseen kakkaaminen.

Vauvauinnin jälkeen kummityttöni otti pikku päikkärit. Tytön herättyä matkustimme koko perheellä Vierämälle Match Showhun. Match show on koiranäyttely, johon kaikki koirat ikään tai rotuun katsomatta saavat osallistua. Osallistuimme samaiseen tapahtumaan myös sunnuntaina Iisalmessa. Kerron näyttelystä enemmän, kunhan saan kälyltäni aiheeseen sopivaa kuvamateriaalia.

Lauantai-iltana päädyimme Iisalmen kylälle ajamaan pilistä. Timpanlenkki tuli tutuksi, kun ajelimme ympyrää ja nautimme viiniä (asiaankuuluvasti lasista) ja paikallispanimon oluen. Jännittävä kokemus kieltämättä. Yllättävintä ehkä oli, että timpanlenkkiä kiersi niin monta autoa. Näillä bensanhinnoilla voisi luulla, ettei pilistely olisi noin suuressa suosiossa.

 Sunnuntai aamun herätykseen osallistui myös kummityttöni. Käly lauloi Star Wars teemalaulun sanoilla "ka-ka-ka-kraapulaa-kraapulaa". Jälleen kerran tuollaiseen herätykseen ei voi herätä kuin hyvällä tuulella. Suosittelen yrittämään! Lauluista puheen ollen, yritin opettaa kummitytölleni Martti vainaa ja sallitut aineet yhtyeen "pelimies" kappaletta. Harmi vain, etten osannu kappaleesta kuin sen nanana-alun ja "tänä iltana ei tuu pakkeja" fraasin.

Viikonloppu koostui kokonaisuudessaan suloisen kummityttöni kanssa leikkimisestä ja kuljailusta, koiranäyttelyistä ja hyvästä seurasta.

Leikkimisestä väsynyt kummityttöni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti