Translate

maanantai 9. heinäkuuta 2012

HOT goes Seinäjoki

Helteisen kesä viikonlopun kruunaa ihanat tyttökaverit! Olin täysin tyttöenergian tarpeessa ja muistin taas minkä vuoksi rakastan näitä tyttöystäviäni! Ensimmäiset Hottisystäväni saapuivat Seinäjoelle jo torstai iltana. Itse jouduin perjantaina vielä piipahtamaan töissä, mutta liityin ystävieni seuraan Power Parkiin heti töistä päästessäni.

Oli ihana tälläytyä viimeisen päälle ja lähteä kaupungille. Ystäväni kiharsi hiukseni ja meikkasi minut ja olin vakuuttunut lopputuloksesta. Kuten arvata saattoi näiden neitien kanssa ei voi liikkua herättämättä huomiota. :D Ilta oli hauska ja rento! On ihanaa viettää aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa voit olla 100 % oma itsesi!

Päädyimme menemään ILONAAN, mikä oli tavallaan hyvä valinta ja tavallaan todella huono valinta! ILONA on iso yökerho ja hiukan liian sokkeloinen minun makuuni. Musiikki ILONASSA soi todella isolla ja se on.. no, sanalla sanoen huonoa. Lisäksi ILONASSA ei käy ihmisiä. Korkeintaan ruutupaitaisia miehiä. Mutta missä niitä nyt ei olisi, Seinäjoella kun ollaan. ILONA oli siinä mielessä ihanteellinen valinta, ettemme me ystävieni kanssa tarvinneet muita ihmisiä, jotta meillä olisi ollut hauskaa. Tanssilattialla oli muutama muukin ihminen, mutta tilaa tanssia ja baaritiskillekin pääsi aina, kun tanssilattialta ehti. Ison plussan ILONA saa live musiikista!

Perjantaina oli Eino Leinon päivä, minkä kunniaksi eräs ystävistäni halusi lausua MeNaiset lehdestä lukemansa runon:

"Runon ja suven päiväksi Eino Leinon muistoa kunnioittaen"

Oi, kesä, suvi suloinen
 mä olen hitsin janoinen
sillä mistä muustakaan
 runoilija kirjoitta kuin siitä, että kaljattaa
tuoka viinaa nopeaa.
Nyt mä aion ryypätä
ja tässä koetan keksiä
et mikä rimmaa mihinkin
erilaisiin juomihin.
Sidu on tosi vaikea
käyn tässä välissä kaljalla
muttei tahdo lonkkukaan
istua riimiin ollenkaan.
Viiniä yritän litkiä
ja kukkapenkkiä kitkiä
miten se Stig keksikään
ne kaikki juomat yhdistää.
Nyt otan kaljapussini
ja paksut mustat tussini
ja häivyn kadulle tägäämään
menkää hei jengi kännäämään.

Tanssia, hyvää ruokaa, naurua ja ystäviä! Niistä on hyvät viikonloput tehty! 


Have you had that group of friends that have always been there for you and you can count on them to always be there. I have five great girlfriends that I have known forever and three of them visited me in Seinäjoki last weekend. The weekend was hot.

My girlfriends went to a amusement park Power Park on friday. Sadly I had to work but I did join them as soon as I was able. Later on that day we hit the club. The choise of club was in a way good  since there was enough room to dance and we were always able to get a drink when we went to the bar but on the other hand there were no people and the music was quite bad.. I think that was the last time I go to the club ILONA.

Anyway.. good food, great friends, laughter and dancing. That's what a good weekend is made off!

ps. On friday was a memory day of a famous finnish poet Eino Leino. One of my friends performed us an poem that she has read in a train on her way to Seinäjoki. The poem was funny but I don't have it in me, to translate it and to make it still sound like a poem. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti