Translate

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Seinäjoki by Bike

Tiistai on yllätyksiä täynnä! Sain päivälliskutsun naapureiltani ja samalla raahasin "rikki" olleen polkupyöräni heidän pihalleen, sillä A oli luvannut vilkaista pyörää. A teki nopean diagnoosin pyörälleni ja korjasi sen lisäämällä ilmaa renkaisiin! :D

Korjatusta pyörästä innostuneena lähdin A:n ja S:n mukaan ilta-ajelulle. Ohjeistuksen mukaan otin taskuun kympin rahaa ja  matka alkoi! Pyöräilimme aluksi muutaman kilometrin matkan Seinäjoen keskustaan ja sieltä Kyrkkärille. Kyrkkärillä on uimaranta sekä laiturit, joilla on kuulemma ihana ottaa aurinkoa. Päästäksemme perille pyöräilimme jyrkän ylämäen, jonka aikana meinasi loppua kunto, usko ja takapuoli, mutta niin vain siitäkin selvittiin!

Kyrkäriltä jatkoimme pyöräilyä tekojärven ympäri kiertävällä vallilla. Suunnittelin jo, että käyn joku päivä kiertämässä tekojärven pyörällä.. se tietysti edellyttää, että pääsen sen samaisen jyrkän ylämäen ylös toisenkin kerran.

Vallilta laskeuduimme omakotitaloalueelle ja sain alustavan ohjeistuksen tiiminjohtajalta kaupunkisotauhkan varalta. Opettelimme muun muassa seuraamaan käsimerkkejä ja tekemään harhautuslenkkejä.
Törnävän saaressa yllätyin kaikista kauniista silloista ja siitä miten nättiä siellä oli. Suunnitelmissa on myöskin joskus mennä ajan kanssa ottamaan törnävän saaresta kuvia. Ihastuin rakkauslukkoihin, joita siltojen kaiteisiin oli kiinnitetty.

Kaikkine pysähdyksineen ja valokuvaus taukoineen pyöräretki kesti noin kaksi tuntia ja matkaa taittui noin 20 kilometriä. Ehkä minä sittenkin olen spontaani! ^^

Kyrkkäriltä..

 K & S & A





Tauolla Wilsonissa ennen kotimatkaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti