Translate

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kulmakuppila ja sen vessa

Kaikki alkoi, kun olin eilen naapurini luona kahvittelemassa. Olin vieläkin rättiväsynyt rankan työviikon ja Chisun keikan sekoittaman unirytmin vuoksi, mutta heitin puolitosissani, että meidän tulisi lähteä tangomarkkinoille! (Eihän nuori ihminen nyt niin väsynyt voi olla, etteikö viikonlopuksi piristyisi)  Pienen kypsyttelyn jälkeen idea sai tuulta siipiensä alle ja pian me jo suuntasimme kohti tapahtumien sydäntä, Seinäjoen keskustaa.

Täytyy myöntää, että tangomarkkinoiden sijasta päädyimme vain kiertämään markkinoiden läpi alueen portilla ja suuntaamaan sieltä keskustaan, sillä liput alueelle olisivat olleet kellonaikaan ja tarkoitukseen nähden turhan kalliit. Päädyimme Kulmakuppilaan, joka on vastikään avattu Seinäjoelle! Miellyttävä paikka! Olen nähnyt muutaman kerran ohi kulkiessani Kulma baarin "FREE (water and great) BEER" kyltin. Hauska mainos ja koko kuppilan sisustus oli viihtyisä, kekseliäs ja erilainen.

Täytyy myöntää, että harvemmin baarin vessa on mainitsemisen arvoinen, mutta tällä kertaa on! Naistenvessan seinät oli vuorattu puolipukeisilla miesten kuvilla eikä siinä vielä kaikki: vessa puhui! Toiletissa pyöri ääninauha, joka kertoi kakka vitsejä ja kommentoi tekemisiä. Täytyy myöntää, että olin hämmentynyt, kun ensi töikseni vessaan mennessäni pöntön takaa kuuluu "tuoksuupa hyvältä, olet tainnut syödä laventelia aamupalaksi". Hämmentävää, mutta hauskaa ja kekseliästä! Suositelen Kulmakuppilan vessaa lämpimästi kaikille ja samalla Kulmakuppilaan voi  pysähtyä pelaamaan erän shakkia, katsomaan telkkaria tai juomaan vaikka siideriä!





Vessan tapetti! Tiedoksi, että kuulopuheiden perusteella miesten toiletista löytyy vastaava tapetti koristettuna naisten kuvilla!
Yesterday I was totally tired due to busy week at work and messed up sleeping schedule thanks to Chisu. But after all it was Friday so I went out with my neighbours. We visited a corner pub called Kulmakuppila. Really nice pub with really nice wallpictures and great atmosphere.

Usually bar toilets aren't worth mentioning but this one was.. Womens toilet was covered with pictures of half naked men. But that wasn't even the coolest (or wierdest) thing: the toilet talked! It told me jokes and to my female friend the voice reminded to wash her hands. It was wierd but kinda funny when you think of it.

2 kommenttia:

  1. Nice post! :) Just wondering how does it look like at male toilets...half naked woman as well...? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Never been in the male toilets but so I have been told that the theme continues there as well.. ;)

      Poista