Translate

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Time flies when you are having fun..

Niin vain kului taas yksi viikonloppu nopeammin kuin ehti edes huomata. Magen kanssa liikkuessa ei yleensä vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu eikä niitä puuttunut tälläkään kertaa. Tuli ensimmäisen kerran Seinäjoella otettua lennosta taksikin Amerikan mallilla. Harmi vain, että kamera jäi jälleen kerran laukkuun eli tältä viikonlopulta ei ole merkittävästi todistusaineistoa.

Lauantain ravintolakokeilusta toivuttuamme suuntasimme sunnuntaina kaupungille syömään lounasta. Harmiksemme mikään paikka ei oikein ollut sunnuntaina auki, joten suuntasimme Lakeus Wilson Pubiin syömään. Paikan valinta osui nappiin sillä ruoka oli hyvää, palvelu pelasi ja jälkiruokakahvin kanssa saimme nauttia miesten itä-länsi pesäpallo ottelua skreeniltä suoraan Sotkamosta.

Sain puhelimeeni kuvaviestin äidiltäni, joka oli paikanpäällä kannustamassa itää voittoon. Kuvassa on yksi suosikki pelaajistani Henri Puputti ykköspesällä.
Vielä ennen junaan hyppäämistä Mage antoi minulle ohjeen terveyssmoothien tekoon. Tähän mennessä smoothien tekotaitoni ovat rajoittuneet lähinnä marja ja hedelmä smoothieihin, joten odotan innolla, millaisen lisäyksen salaatti ja siemenet tuovat smoothieen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti