Translate

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Midsummer!

Juhannus sujui vanhempieni luona ihanan ystäväni Magen kanssa, joka saapui moottoripyörä kyydillä perjantai aamuna. Huvitusta herätti tarjota Magelle ruokaa ja juotavaa, kun hän vapisevin käsin yritti juoda lasista tai ojentaa lusikkaa suuhun. Sää oli mitä mainioin ja talviturkinkin kävin heittämässä Oterman järveen. Hyvä ruoka, kokko, ystävät ja perhe. Siitä on juhannus tehty!

Ensimmäisen kerran elämässäni näin juhannusyönä unta tulevasta miehestäni (sillä varauksella, että kukat jäivät keräämättä ja muutkin juhannustaiat tekemättä). Miehen nimi jäi kysymättä, mutta hänellä oli vaalea vähän kihara tukka, leveät hartiat, hän pelaa jääkiekkoa ja on aiemmin pelannut pesäpalloa Tahkon Viuhaus -nimisessä joukkueessa. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Jos joku tunnistaa kyseisen henkilön, niin saa vinkata! :D

Juhannuspäivänä pelasimme jo perinteiseksi muodostuneen juhannuksen pesäpallo-ottelun. Tänä vuonna osallistujia oli vain kuusi, joten peli pelattiin kolmella kolmea vastaan siten, että ulkokentällä oli vain kaksi pesää. Peli ei ihan saavuttanut Superpesiksen tasoa, mutta ei se kauaskaan voinut siitä jäädä!





MIAU! PIKKUKISU, MIAU!



Tahkon Viuhauksen virallinen pelaajakortti



Kasvissyöjän grilliherkut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti